Yes we zijn er :)
Door: Renee
Blijf op de hoogte en volg Renee
27 Februari 2012 | Gambia, Tanji
Het is er heel mooi en schoon ik heb samen met dieuwertje een kamer die was gisteren al aangekomen (Zaterdag) erg gezellig ze heeft alles al sin gericht het zag er heel leuk uit allemaal. Ik heb mijn spullen neer gezet en mijn klamboe opgehangen. We hebben 3 bedden in onze kamer dus we wilde een bed gebruiken om onze kleren op te leggen, toen ik op dit bed ging zitten zakte ik er al meteen doorheen. De andere studenten zijn allemaal naar franko toen. ’s Avonds zijn we met z’n alle opstap geweest naar de WAUW dit is een hoeren tent maar wel heel erg gezellig. We hebben erg gelachen en goed op elkaar gelet. Je bent iedereen zijn of haar vriend ze kennen allemaal iemand in Nederland en willen alles van je weten en vragen of je de volgende keer iets voor hun wilt mee nemen. De vrouwen daar dringen zich op bij iedere jonge die ze tegen komen, maar als je er mee naar huis gaat willen ze de volgende ochtend geld zien. Gelukkig waren wij hiervan al op de hoogte. Bovendien waren franko en Omar met ons mee gegaan deze waren ook onze bob en ze letten heel goed op ons. Erg aardig, we hebben afrikaanse dansen geleerd.
Vandaag hebben we een rustdag gehad, het is hier prachtig en erg warm dus natuurlijk dagje strand dat was heel erg fijn lekker gegeten. Morgen moeten we beginnen we gaan eerst presentaties geven over wat we willen gaan doen. Hierna gaan we even langs het Health center om een afspraak te maken wanneer er een mogelijkheid zou zijn om daar een aantal ochtenden mee te komen kijken. Dit lijkt me erg leuk. We zijn allemaal erg blij dat we er zijn, het voelt echt een beetje als thuis aan komen. Ik had dit voor geen goud willen missen en iedere dag gaan we: Het beleven!!
Bovendien hebben Jan en Herman nog nooit zo’n hechte groep mee gemaakt als dit jaar One big happy family!!
Liefs Renee & Marjan & Dieuwertje.
27 Februari 2012 - 20:24
Wimke:
Ha Renee&Marjan&Diewertje.
Diewertje is dan wel per vliegtuig gekomen,en heeft dus zeker niet beleeft wat jullie mee hebben gemaakt.Ik geloof zeker dat jullie dit nooit maar dan ook nooit zullen vergeten.
Ik ben ook enorm benieuwd om de details te kunnen horen als jullie terug zijn,ik hoop dat Marjan nog wel een paar enorm leuke en spannende verhalen voor mij heeft (ze heeft er wel tijd voor onder de verzorging om leuke en spannende avonturen te vertellen) dus ik kijk er echt naar uit.
Maar ben ook heel blij dat jullie de reis goed doorstaan hebben (en vertel maar tegen jullie mam dat hier wat zorg betreft ook het een en ander veranderd is) maar zeker niet ten koste van jullie mam gelukkig.Dus we wachten tot het weer snel 4 april is,alleen moeten jullie daar eerst gaan genieten van alles wat jullie daar kunnen gaan mee maken.
Dus Renee Marjan en Dieuwertje geniet ervan de komende maand en ik zal aan jullie denken,en breng ook lekker weer mee terug we verlangen er na.
Groet Wimke XXX -
27 Februari 2012 - 20:40
Marjan:
he reneetje,fijn dat jullie goed zijn aangekomen.Nu begint je doel pas.Geniet en leer ervan,wie weet volgend jaar weer.Maar we zullen eerst dit avontuur afmaken. Geniet ervan tot weerus.Groetjes uit het regenachtige bakel. -
27 Februari 2012 - 21:07
Miny:
Ha al die reisluetige mensen/ Wat goed dat jullie nu de bestemming bereikt hebben en dan ook nog in de geplande tijd. Nu komt het echte werk waar jullie voor zijn gegaan .Zet hem op en maak er wat van het zal best nog zwaar zijn maar met de instelling die jullie hebben gaat het lukken. De kerk in Handel is nog niet afgebrand dus de kaarsjes hebben jullie voor zover mogelijk was geholpen de reis tot een goed einde te brengen nu de rest nog. Het is elke keer weer heel fijn om iets van jullie te horen want ik kijk er naar uit En Marjan blijf je een beetje moederen of is dit niet nodig.Het gaat jullie goed en nu aan de slag Soms zou ik even een engeltje willen zijn om over jullie schouder mee te kijken het is allemaal heel spannend en voor jullie zeker met alle belevenisen Ga zo door en het gaat lukken
Liefs en heel veel sterkte en sucses met het verdere verloop ik duim voor jullie
Tot weer het volgende bericht Miny
Knuffels voor jullie allen Doeiiiiiiiiiiiiiiiiii -
28 Februari 2012 - 07:47
Chris De Haas:
Erg leuk om te lezen! Het enthousiasme straalt er van af. Veel succes voor jullie de komende tijd. -
01 Maart 2012 - 11:49
Papsssss:
Fijn dat je op plek van bestemming aan bent gekomen.
En dat je daar waarschijnelijk ook je onderdak hebt wat aan je wensjes voldoet.
Nu langzaam daar de draad op pakken... en go for it :+))))
Komt helemaal goed zekers weten, ik heb er alle vertrouwen in.
Ben SUPERRRRRRRRR trots op je.
Knuffffffffff Papsss -
01 Maart 2012 - 16:54
Bernadette:
Hoi Dieuwertje, Renee en Marjan,
Super dat jullie er zijn!!
Leuk om te lezen dat de sfeer zo goed is.
Ik wens jullie een heel leuke tijd!
Doe de groetjes aan Herman.
Bernadette -
02 Maart 2012 - 17:28
Frits:
Fijn dat jullie er zijn, lekker even wat rustmomenten pakken, geniet ervan.
We blijven jullie volgen.........
Groetjes Frits Berdine Bram en Tom