Dag 3 7-2-12
Door: powergirlsgoforafrica
Blijf op de hoogte en volg Renee
07 Februari 2012 | Spanje, Alcuéscar
Toen ik vanochtend gewekt werd door mijn wekker en naar buiten keek zag ik SNEEUW. Ik dacht nee, maar gelukkig was dit maar van korte duur en bleef het niet liggen. De jongens hadden in de Auto’s geslapen vannacht omdat het hotel best duur was en het goedkopere hotel zat vol, maar omdat ik de nacht ervoor niet geslapen had wilde ik wel een normaal bed. Dan maar voor wat meer geld. De jongens hebben allemaal goed geslapen en niet echt koud gehad. Gelukkig maar.
We zijn om 07.00uur opgestaan en om 08.00uur vertrokken, hebben bij de bakker een broodje gegeten en zijn onze reis vervolgt
We zijn vandaag van zuid Frankrijk naar de zee gereden, we hebben de hoogste kliffen van Europa gezien, alleen jammer dat het niet zo’n mooi weer is. We zijn toen verder gereden langs de Pyreneeën naar Spanje. Het zag er allemaal heel mooi uit, overal sneeuw en overal om je heen hoge bergen zo iets zie je in Nederland niet ons platte landje. We hebben vandaag zo’n 860 Km gereden en zijn nu aangekomen in: ALCUESCAR (Cacerses).
We moeten morgen nog 400KM tot we bij ons hotel zijn. We zijn hier morgen dus rond de middag dus hebben we even tijd om de auto weer te herindelen en even relaxen.
Het is hier nu 9 graden heerlijk dus en we hebben een erg mooie route gehad, bergen met sneeuw, bergen met zon, hele mooie volle maan. Dit was de eerste dag dat ik echt heel veel rond heb gekeken en heb genoten van het uizicht. Dit zal zich de volgende dagen wel herhalen, Hoop ik.
Jullie horen het wel :) Groeten vanuit Spanje
07 Februari 2012 - 22:43
Paps:
9 graden klinkt al beter... tisss hier echt brrrr.
Als het zo doorgaat , ziet het er naar uit dat ze misschien zaterdag de 11 stedentocht gaan rijden( de laatste 11 st. tocht was 15 jaar geleden) in nederland BRRRRR dus.
Fijn dat jullie zo heerlijk opschieten en kunnen genieten van de mooiste omgevingen van europa ( ik jalours??? duhhhh beetje wel).
Toen ik je verslag las ben ik meteen naar buiten gelopen en ff gekeken naar de mooie volle maan... ( beetje grauwe maan hier)
Wat het zo leuk maakt om zo eigenlijk toch exact het zelfde te zien , zelfs in gambia :+)))) HAHA Toch?
KNUFFFFF Paps -
08 Februari 2012 - 16:51
Sharon:
Jaloersheid hiero! Jullie zien echt mooie dingen! Geniet ervan!
08 Februari 2012 - 20:45
even testen -
08 Februari 2012 - 20:57
Miny Hesen:
Hoi allemaal
Als ik dit begin zo lees en jullie gaan zo door dan kan het een kei gezellige reis worden maar het zijn nog maar 3 dagen en geen 3 weken Marjan denk wel om de paaltjes hoor dit had ik niet van jou verwacht gord opletten
Goede reis verder doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Miny
Die vorige reactie was een test maar dat hadden jullie wel begrepen denk ik Liefs Miny -
11 Februari 2012 - 18:23
Jeffey Marieke Gijs:
Hallo samen, alles goed met jullie zo te lezen?
9 graden is lekker warm, hier is het 's nachts nog steeds min 10 of kouder en overdag ook een paar graden onder nul, koud dus.
Geniet inderdaad van de mooie uitzichten, lijkt ons ook geweldig mooi.
Hier gaat alles zijn gangetje, Gijs groeit zo'n best. Hij is in 3,5 week 4 cm gegroeid en weegt inmiddels alweer 4070 gram. Hij doet het dus heel goed. Met ons gaat ook alles goed, we beginnen steeds meer aan elkaar te wennen.
Veel plezier nog en we mailen!
Groetjes Jeffrey Marieke en Gijs Michels