2de dag
Door: powergirlsgoforafrica
Blijf op de hoogte en volg Renee
06 Februari 2012 | Frankrijk, Saint-Paul-lès-Dax
Vannacht erg slecht geslapen, mijn lieve moeder was bomen aan het om zagen. Heb dus maar 1 uurtje geslapen. Om 07.00uur op gestaan en om 07.30 ontbeten en om 08.00uur is onze reis weer begonnen.
We zijn van Noord Frankrijk tot Zuid Frankrijk gereden. 900Km We zijn uit eindelijk gestrand in Saint-Paul-Les-Dex. Hotel Campanile. We hebben erg gelachen vooral op het laatst. Mama heeft een rubber paaltje geraakt bijna zijn tegen onze voorganger gereden en de rest achterop bij ons, wat lol en het kwam door een vrachtwagen die de afslag niet zag, maar het is nog allemaal goed gegaan met de auto’s dus dat is zeker fijn :).
Morgen weer om 08.00uur aanrijden en kijken of we tussen de 800 a 900 km kunnen halen zodat wel woensdagmiddag op tijd op de plaats van bestemming zijn, zodat we woensdag middag lekker kunnen relaxen tot donderdag ochtend onze boot naar Marokko vertrekt.
07 Februari 2012 - 09:35
Chris De Haas:
Oordoppen kopen dan maar?
succes -
07 Februari 2012 - 10:33
Wimke:
En tegen jullie mam zeggen dat ze wel een beetje afstand moet houden,Je weet nooit wat de vrachtwagens gaan doen,en jullie hebben een bakkie gewoon in het Frans een keertje goed schelden op die chauffeur.
Op naar betere temperaturen !!! -
07 Februari 2012 - 15:41
Dieuwertje:
Dames, jullie hebben er vandaag vast alweer een hele trip opzitten! Hopelijk alles goed gegaan! Volg jullie elke dag en kijk regelmatig waar jullie zitten! Xx -
07 Februari 2012 - 18:37
Paps:
Zo dat shiet lekker op zo... haha echte kilometervreters.
Ach voor je het weet zit je in de woestijn..... daar staan geen rubberen paaltjes en ook geen bomen om te zagen :+))....
Knuffff Paps -
08 Februari 2012 - 16:49
Sharon:
Zo te horen komen de gelukspoppetjes wel van pas! Succes dames!