Dag1
Door: powergirlsgoforafrica
Blijf op de hoogte en volg Renee
05 Februari 2012 | Frankrijk, Thonnance-les-Moulins
Om 12.00uur was de start in bakel, iedereen is ons komen uitzwaaien. Was erg leuk alleen ook heel erg koud. We zijn toen naar de een benzine station gereden en gewacht tot we compleet waren. We zijn toen aangereden en het ging al mis, een team moest naar de w.c. en was dus achter gebleven. We moesten al stoppen waardoor de laatste groep ons al in haalde.
We zijn door luik heen gereden en toen door naar Luxemburg, hier hebben we getankt. We hebben erg gelachen in de auto en met de MC bakkies. Felien en Sander hadden de foute top 111 opstaan waar ze ons steeds van lieten mee genieten.
We zijn om 19.00 aangekomen op camping La forge de Sainte-Marie in Thonnance-Les-Moulins.
We hebben hier gegeten met alle groepen en zijn toen gaan slapen. Morgen vroeg om 07.30 hebben we ontbijt en om 08.00uur rijden we weer verder tot als we het halen Noord Spanje.
Ik heb niet overal wiffi dus ik doe mijn best met het up date.
05 Februari 2012 - 21:12
Wimke:
Ja soms is het toch makkelijk dat je moet Catheteriseren,dat gaat altijd op uur en tijd en dat kun je gewoon een beetje inplannen.
Het zijn ook altijd dezelfde waar je op moet wachten,ja in Luxemburg kan je ook je andere jerry kannen volproppen met benzine die kost daar geen drol buiten hier.Ja en dat 27mc bakske hebben we niet voor niks mee gegeven daar hadden wij vroeger als chauffeur al enorme lol van,ook wel veel flauw gehouwehoer maar ook veel lol.
Een goede reis morgen door Frankrijk door de sneeuw heb ik gehoord dus uit kijken,en op naar het zuiden.En doe je best om ons op de hoogte te houden.
Gr.Wimke. -
05 Februari 2012 - 21:35
Wimke:
Jullie hele reis zet ik ook op Twitter,ja ik heb met dit koude weer toch geen bal te doen.
Het is te koud om te handbiken buiten !!! -
06 Februari 2012 - 21:34
Paps:
Super gaaffff om hierzo iets van je terug te kunnen lezen hoe het avontuur verloopt Renee.
Foute top111 HAHA daar weet ik ook nog wel wa nummer voor die daar in zouden passen :+)) (LEUKKK zon bakkie huh?)
Relax geniet van ieder moment en zorg goed voor jezelf meisje.
Dikkuhhhhh Knuffffff
Paps